Nyúlragu Leves
Hozzávalók : - 1 kg nyúlhús - 3 db sárgarépa - 2 db petrezselyemgyökér - 1 db kisebb karalábé - 1 kisebb zeller - 2 dl tejszín - só,bors,szárított kevés tárkony - 2 db erőleves kocka vagy zöldség alaplé 3 dl Elkészítése : A nyúlhúst hideg vízben fel kell tenni főzni.Amikor fel forrt akkor le kel habozni.Ezután bele kell tenni a zöldségeket és hozzá adni a 2db erőleves kockát vagy 3dl alaplevet.Puhára főtt a hús akkor bele teszünk egy marék zöldbabot és egy marék zöldborsót.Azért tesszük csak most bele a babot és a zöldborsót mert hamar megfő.Ízesítjük tárkonnyal friss friss őrölt borssal, majd hozzáadjuk a tejszínt is.Legvégül rottyan egyet és elkészült a levesünk. Jó étvágyat kívánok hozzá !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése