Könyv Ajánló ! A Kecskeméti
Lapok Kiadó igazgatója, Mészáros László válogatott, egészséges alapanyagokat
felsorakoztató receptjeit tartalmazza..
Hosszú évek
óta fogyasztják, és közkedveltségük egyre növekszik az ízletes, szaftos
hamburgereknek. Nemrég még csak hamburgerzsemléből, húspogácsából és egy
salátalevélből álltak.
Olyan új
hozzávalókkal, mint a gorgonzola, a szkampi vagy a szejtán, az egyszerű töltött
zsemléből igazi kulináris ízélmény válik, ám az ilyen burgerekbe nem lehet
minden sarkon belebotlani. De semmi baj, hisz ezeket saját magunk is
elkészíthetjük.
Olvasóink
nemcsak a klasszikus húsos, hanem a halas, a vegetáriánus és vegán burgereket,
valamint a különleges változatokat is megismerhetik.
A
tartalomból
A
hamburgerről általában
Klasszikus
és nem bonyolult, húsos változatok
Egyszerűen
finom - hallal és a tenger gyümölcseivel
Vegetáriánus
és vegán burgerek
Különleges
és ínyenc burgerek, Mártások,
köretek A könyveket többségében a bookline.hu megtalálhatjátok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése