- 1 kg paradicsom (vegyesen többféle)
- 3 db lila hagyma
- 1/4 zeller reszelve
- só
- 1 kanál almaecet
- 2 kanál extra szűz olíva olaj
ELKÉSZÍTÉS:
A lila hagymát vékony félkarikákra vágjuk, majd hozzáreszeljük a zellert. Megsózzuk, majd hozzádaraboljuk a paradicsomot. Meglocsoljuk almaecettel, és olíva olajjal, majd elkeverjük.
A lila hagymának nincs szüksége puhulásra, valamint a reszelt zeller is nagyon illik a salátához.
Akár azonnal is fogyasztható, de ha hűtőben érleljük rövid ideig, nem árthat neki.
A lila hagymának nincs szüksége puhulásra, valamint a reszelt zeller is nagyon illik a salátához.
Akár azonnal is fogyasztható, de ha hűtőben érleljük rövid ideig, nem árthat neki.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése