Sajtos ( Ementáli) Tortelini Tészta hozzávalói : 15 dkg finomliszt,15 dkg rétesliszt,3 db tojás,kevés víz,só Mártáshoz:sűrített paradicsom (Passata di Pomodoro),3 db tojás,1db vöröshagyma,oregano,bazsalikom,kakukkfű,kevés olaj, Sajt töltelék:2 db Ementali krém sajt (Lild), 3 db fokhagyma,kevés citromlé,kevés bazsalikom
Össze dolgozzuk az alapanyagok.
Az elkészült tésztát folcpakba 40 percre a hűtőbe tesszük pihenni.
Elkészítjük előtte a sajt tölteléket.Mozsárban kevés olajjal összekeverjük a bazsalikomot,fokhagymát és a kevés citrom levét.
A pihenő idő letelte után kinyújtjuk a tésztát és megtöltjük.
Fokhagymát, vöröshagymát apróra vágjuk.
A hagymákat üvegesre pároljuk kevés olajjal és hozzáadjuk a 2,5 dl sűrített paradicsomot és a fűszereket.
Elkészült az étel Jó étvágyat kívánok h
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése