A tészta meg sült akkor óvatosan ki csúztatjuk a tepsiből és a széleit le vágjuk.Majd a pogácsa szaggatóval ki vágjuk a tészta formákat,majd ketté azokat. Ketté vágott korongokat a krémmel összeragasztjuk, majd bevonjuk a krémmel, és kókuszreszelékbe forgatjuk.Gőz felett egy fémtálban csokoládét felolvasztjuk és a formázott korongok tetejét meg kenjük.Jó étvágyat kívánok !
- Hozzávalók:
- A tésztához:
- 40 dkg porcukor
- 8 evőkanál forró víz
- 8 tojás
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- A krémhez:
- 1/2 l tej
- 5 evőkanál liszt
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- kókuszreszelék
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése