Szegedi Tibor


2019. június 25., kedd


                                                           Szakácskönyv ajánlások                                                                                                                                                                                                                                   Egy különleges szakácskönyvre hívnám fel a figyelmet , ami letűnt korok szakácsművészetébe kalauzolja el az olvasót...................Aki szeret könyveket forgatni a kezében annak érdemes,olyan korok étel készítésébe tekinthetünk be ami talán elvarázsol bennünket.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                        Tartalomból : ..............                                                                                                                                                                      


Az ételek elkészítése nagy és alapos tanulmányozást igényel és aki ínyenc tanilag remeket alkot, annak ez tudomány. A magyar konyha hamisítatlan és egyszerű.Dicsekedjünk vele, hogy a világon legjobban mi főzünk.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ezen szakácskönyvben válogatunk a legjobb magyar háziasszonyok receptjeiből (amelyek kizárólag Nagy Magyarország területéről származnak), híres emberek és dédanyáink kedvenceiből, sorra vesszük a királyi étkeket, és nem feledkezünk meg a magyar vendéglősökről, szakácsokról sem, akik nagyon sok kiváló ételkreációval jelentek meg és számos díjat és elismerést kaptak. A könyvben bemutatjuk Magyarország gasztronómiai térképét és ínyenc tani földrajzát, valamint híres írók, költők gasztronómiai műveit. Archív képekkel és írásokkal emlékezünk meg Nagy Magyarországról és Trianonról.


                                                                                                                                                         



                                                                                                            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése