Szegedi Tibor


2017. február 17., péntek

Édesburgonyás falatok     Bioheal                                                    Hozzávalók
  • 3 nagy édesburgonya, vágjuk 1cm széles hasábokra, igény szerint hámozzuk meg
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál római kömény
  • tengeri só, ízlés szerint
  • fekete bors, ízlés szerint

Elkészítés
  • Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
  • Hintsük meg az édesburgonyát olívaolajjal, köménnyel, és csipet sóval, borssal, amíg mindenhova jut egyenletesen, majd fektessük egy sütőpapírral lefedett tálcára.
  • Süssük 25-30 percig, vagy amíg a krumpli aranybarna és ropogós lesz.

Vitamin, ásványi anyagokMennyiségBioheal ajánlás   kcal283,80 -Fehérje, g5,18 -Szénhidrát, g66,40 -Zsírok, g0,06 -A-vitamin, μg1403,82175%B12-vitamin, μg0,000%B6-vitamin, mg0,246%C-vitamin, mg2,770%Cink, mg0,643%D-vitamin, μg0,000%E-vitamin, mg0,511%Folsav, μg5,451%Foszfor, mg100,825%Kalcium, mg69,307%Kálium, mg667,2633%K-vitamin, μg3,565%Magnézium, mg53,6314%Mangán, mg0,5528%Niacin, mg0,832%Pantoténsav, mg0,925%Réz, mg0,3232%Riboflavin, mg0,123%Szelén, μg1,291%Tiamin, mg0,082%Vas, mg1,115%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése