Fülöp-szigeteki tésztasaláta
Az egyik amerikai utamon tanultam ezt a roppant egyszerű receptet, azóta is gyakran készítem, sőt, én is szoktam belőle munkahelyi ebédet kerekíteni, mondhatom, remek választás! Hozzávalók:
maradék főtt vagy sült csirkehús
25 dkg rövid penne
1 sárgarépa lereszelve
fél fej hagyma apróra vágva
1 doboz ananász konzerv, vagy egy kisebb friss ananász
majonéz
só
bors
chili pehely
25 dkg rövid penne
1 sárgarépa lereszelve
fél fej hagyma apróra vágva
1 doboz ananász konzerv, vagy egy kisebb friss ananász
majonéz
só
bors
chili pehely
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük, lehűtjük. A húst feldaraboljuk, összekeverjük az almareszelőn lereszelt répával, a hagymával, ananásszal, tésztával, majd adunk hozzá néhány kanál majonézt, ízesítjük sóval, borssal. Legalább egy napot hagyjuk a hűtőben érni.
A tésztát kifőzzük, lehűtjük. A húst feldaraboljuk, összekeverjük az almareszelőn lereszelt répával, a hagymával, ananásszal, tésztával, majd adunk hozzá néhány kanál majonézt, ízesítjük sóval, borssal. Legalább egy napot hagyjuk a hűtőben érni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése