Szegedi Tibor


2017. május 24., szerda

Fülöp-szigeteki tésztasaláta

Az egyik amerikai utamon tanultam ezt a roppant egyszerű receptet, azóta is gyakran készítem, sőt, én is szoktam belőle munkahelyi ebédet kerekíteni, mondhatom, remek választás!                                                                                                                                                                                                              Hozzávalók:
maradék főtt vagy sült csirkehús
25 dkg rövid penne
1 sárgarépa lereszelve
fél fej hagyma apróra vágva
1 doboz ananász konzerv, vagy egy kisebb friss ananász
majonéz

bors
chili pehely
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük, lehűtjük. A húst feldaraboljuk, összekeverjük az almareszelőn lereszelt répával, a hagymával, ananásszal, tésztával, majd adunk hozzá néhány kanál majonézt, ízesítjük sóval, borssal. Legalább egy napot hagyjuk a hűtőben érni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése