Füstölt tokhal saláta ordával
Csiszér Árpád receptje 4 fő részére
HOZZÁVALÓK:
- 16 dkg vésztői tokhal
- 12 dkg friss orda
- 4 db salátaszív
- 16-16 levél rukkola, sóska, spenót
- 1 dl szőlőmagolaj
- 1/3 dl szilvaecet
- 2-3 csipet só
- 3 csipet torma reszelve
- zöld paradicsom
ELKÉSZÍTÉSE:
A tokhalat vékonyra szeleteljük, a leveleket megmossuk, lecsepegtetjük, a dreszszing hozzávalóiból ecet-olaj öntetet készítünk. A hozzávalókat ízlésesen a tányérra helyezzük – előtte a salátát megforgatjuk az öntetben. Ordát morzsolunk rá, zöldségekkel kiegészítjük.Az orda az egy sajtféleség.Ez a zsendice. A zsendicét sajtruhán átszűrve, 12 órás csurgatás után kapják meg az ordát.
A tokhalat vékonyra szeleteljük, a leveleket megmossuk, lecsepegtetjük, a dreszszing hozzávalóiból ecet-olaj öntetet készítünk. A hozzávalókat ízlésesen a tányérra helyezzük – előtte a salátát megforgatjuk az öntetben. Ordát morzsolunk rá, zöldségekkel kiegészítjük.Az orda az egy sajtféleség.Ez a zsendice. A zsendicét sajtruhán átszűrve, 12 órás csurgatás után kapják meg az ordát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése