2017. április 23., vasárnap
ÍRÓS RÁNTOTT CSIRKECOMB HOZZÁVALÓK : 16 csirke alsó comb - 320 G liszt - 1-1 ek őrölt római kömény és koriander - 1-1 tk só és cayenne-bors - olaj a sütéshez PÁCHOZ : 500 g író - 1 ek dijoni mustár - 1 tk só - 1 csipet fekete bors - 1 csipet cayenne bors Elkészítése : - Keverjük össze a pác hozzávalóit.Helyezzük a megmosott ,szárazra törölt csirkecombokat a páccal együtt egy egy fagyasztó vagy sütőzacskóba és alaposan rázzuk össze.Gondosan zárjuk le a tasakot és tegyük a hűtőszekrénybe éjszakára. - Másnap hagyjuk szoba hőmérsékleten felmelegedni a bepácolt csirkecombokat. Egy másik fagyasztózacskóba keverjük össze a lisztet a fűszerekkel , majd egyenként forgassuk benne a combokat.Végül kis adagokban süssük meg őket aranyszínűre egy kevés felfórosított olajban.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése