Szegedi Tibor


2017. április 23., vasárnap

ÍRÓS RÁNTOTT CSIRKECOMB                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               HOZZÁVALÓK : 16 csirke alsó comb - 320 G liszt - 1-1 ek őrölt római kömény és koriander - 1-1 tk só és cayenne-bors - olaj a sütéshez                                                                                                                                                                   PÁCHOZ : 500 g író - 1 ek dijoni mustár - 1 tk só - 1 csipet fekete bors -  1 csipet cayenne bors                                  Elkészítése :                                                                                                                              - Keverjük össze a pác hozzávalóit.Helyezzük a megmosott ,szárazra törölt csirkecombokat a páccal együtt egy egy fagyasztó vagy sütőzacskóba és alaposan rázzuk össze.Gondosan zárjuk le a tasakot és tegyük a hűtőszekrénybe éjszakára.                                                                                                                                                                      - Másnap hagyjuk szoba hőmérsékleten felmelegedni a bepácolt csirkecombokat. Egy másik fagyasztózacskóba keverjük össze a lisztet a fűszerekkel , majd egyenként forgassuk benne a combokat.Végül kis adagokban süssük meg őket aranyszínűre  egy kevés felfórosított olajban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése