Hozzávalók: 4 db érett körte, 10 dkg pármai jellegű száraz sonka, 20 dkg ementáli sajt, 8-10 szem koktélparadicsom, 1 csokor petrezselyemzöld, őrölt bors, fél citrom leve, 2 evőkanál olívaolaj A
pármai sonka és az érett ízletes vilmoskörte fantasztikus
ízharmóniát alkotnak. A körtéket hámozzuk meg,magházukat
távolítsuk el,majd vágjuk cikkekre. Tegyük egy nagy
salátástálba,majd csorgassuk rá a citrom levét. Adjuk hozzá a
kockákra vágott sajtot,koktélparadicsomot és tépkedjük bele a
sonkát,valamint a petrezselyemzöldet is. Csorgassuk meg
olívaolajjal, és óvatosan keverjük össze. Tegyük hűtőbe,hogy
jól lehűljön,majd tálaljuk tálkákba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése