Szegedi Tibor


2017. január 14., szombat

Ebben az évben 2017-ben lesz Magyarországon a A Bocuse d’Or (Concours mondial de la cuisine). Link:http://www.nlcafe.hu/gasztro/20160504/bocuse-dor-szakacsverseny/  Akiket érdekel és szeret is finom ételeket készíteni az szerintem szokta nézni a TV paprikát , Gasztroangyalt , Konyhafőnököt, és további fözős müsorokat..Érdemes, mert lehet belőle tanulni és nem is keveset.Kedvelem Gordon Ramsayt,Jamie Olivert is.Ők azok akik nagyon tudnak szerintem.Maradjunk csak itthon.Nekem nagyon tetszett a "Konyhafőnök utolsó  évada.Sárközi Ákos szerintem eszméletlen jó séf.Én sem szeretek rumlit a konyhában, mert akkor az ember nem talál semmit és nem is tud úgy haladni az étel készítéssel.Emlékszem az első ötletemre ami a palacsinta módosításával csináltam.Egy apró trükk .A tésztába egy kevés sót teszek és vékony csíkokra vágott sonkát vagy párizsit rakok és így sütöm ki.Melegen meg szóróm reszelt sajttal (Füstölt sajt) és összehajtóm háromszögbe.Utána meglocsolóm zöld fűszeres  majonézzel.Szóval ez volt az első próbálkozásom úgy kb:10-12 éves lehettem.Ennek ellenére nem szakácsnak tanultam hanem autószerelőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése